Visie en werkwijze

Onzorgvuldigheid in contractdocumenten kan vervelende problemen opleveren. Weten waar onderdelen in contracten elkaar raken is van groot belang. Streven naar een sluitend contract is daarom altijd onze drijfveer.

Het belang van ‘leven en laten leven’ is in projectovereenkomsten de motor voor een goede samenwerking tussen de partijen. Dit verhoogt het werkplezier en interactie tussen opdrachtgever en aannemende partijen en creëert de weg naar een succesvol resultaat.

Bij contracten in de bouw zijn de belangen van de partijen vaak groot. Streven naar een sluitend contract dat helder en transparant is en waarin de rechten en plichten van de partijen zoveel mogelijk evenredig verdeeld zijn, levert de grondstof voor succes.

Als je weet welke keuzes gemaakt moeten gaan worden en deze in kaart kunt brengen, voorkomt dat vervelende verrassingen. Ik zal mij altijd inzetten om contracten sluitend te krijgen. Ik weet waar wat te verwachten is en kan hier tijdig op inspelen. Mijn doel is bij te dragen aan een uitkomst die de beste oplossing biedt.

 
Meer over PSB Bouwadviseurs:

Blog

Ik schrijf regelmatig blogberichten over branche gerelateerde onderwerpen. 

lees mijn blog

Contactgegevens

Stephensonstraat 45
2723 RM  Zoetermeer

Telefoon 06 - 238 16 695
info@psb-bouwadviseurs.nl

Scroll naar boven